Kontakt

Redaktör och publisher:

Nils Lindstrand
0705 27 67 35
nils@nisseskrivare.se

Personlig hemsida:
www.nisseskrivare.se

 

 

Jag har mer än 25 års erfarenhet som journalist inom industriell teknik, forskning och utveckling. Från början naturvetare, har skrivit mest om skogsindustri, skogsbruk, industriell produktionsteknik, IT, infrastruktur med mera. Nu använder jag erfarenheter och kunskap för att göra nytta för svensk industri med den här webbplatsen.

Du kan också anlita mig som föreläsare eller moderator inom de områden som nämns ovan. Jag har även föreläst om innovation och om forskarvärldens förhållande till media.

Jag har även arbetat som tolk och översättare inom områden som skogsbruk, skogsindustri och industriautomation (engelska-svenska).

(Mer om vad jag arbetat med finns på min personliga hemsida www.nisseskrivare.se)

 

Redaktör:

Mikael Hedlund
070 668 10 53
mikael.hedlund@greenindustry.se

15-års daglig journalistisk bevakning av skogsindustrin, främst massa-och pappersindustrin i Sverige, har fått mig att inse vilka möjligheter som den industrin har då det gäller att utveckla nya- och miljövänliga produkter med högt förädlingsvärde. Det handlar inte bara om att tillverka sågade trävaror, massa, papper och kartong längre, utan om produkter där svensk teknik och kunnande kan ta Sverige till en ny världsmarknadsposition.

Jag hoppas att greenindustry.se kan väcka intresse och kanske till och med vara en inspirationskälla på vägen.